3D műszempilla hosszabbítás

A 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillákkal, a különböző hosszúságú, vastagságú, színű pillával gyönyörűen ívelődő, dús, teljesen természetes hatást lehet elérni.

Különleges alkalmakra, esküvőkre, a látvány fokozása érdekében hosszabb, vastagabb, sőt akár színes szempillák is felhelyezhetők. Különböző színekben pompázó kristályok felhelyezésével a hatás tovább fokozható.

A 3D szempilla a természetes szempilláknál könnyebb, szinte teljesen súlytalan, viselője nem érez különbséget a természetes és a műszempilla között.




A műszempillákat szálanként, speciális ragasztó segítségével a vendég saját szempilláira helyezzük fel. A ragasztó rendkívül jó minőségű, súlytalan, orvosi tisztaságú anyag, mely a száradást követően is rugalmas marad, íly módon a pilla nem lesz sérülékeny. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken (nagyon érzényeny szemnél ennek ellenére ritkán ugyan, de előfordulhat).

A műszempillák természetes pillákhoz rögzítettsége miatt, azok természetes cserélődésével fokozatosan hullanak ki. A műszempillák víz, izzadság és könnyállóak, élettartamuk 4-5 hét, de a saját pillák élettartamáig biztos lehet velük számolni. Nyugodtan lehet velük sportolni, zuhanyozni, sőt alvás közben sem sérülnek.