Rádiófrekvenciás kezelés

Pollogen Regen Tripolár Rádiófrekvenciás készülék
BŐRFESZESíTÉS ARCON, TESTEN
Rádiófrekvenciás testkezelés, nem más mint garantált karcsúság sebészeti beavatkozás nélkül!A korszerű zsírlebontó módszerek nélkülözik a szike használatát, így nem kell a drága és sok esetben kockázatos plasztikai beavatkozásokhoz fordulni.
A Regen az első készülék a világon, amely TriPollar rádiófrekvenciát használ. A Pollogen Regennel végzett kezeléseket nem kíséri hosszan tartó felépülés, mivel nem sebészeti beavatkozás.
A TriPollar rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a testformázás és a cellulit kezelésében, a kollagéntermelés miatt pedig hatásos a bőr öregedése ellen. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat. A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket. Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és a felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.
A tripoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább 3 elektróda között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben stimulálja a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztását. 
Arckezelés
Az arc, nyak, toka kezelés során a kollagén rostok összehúzódnak, megfeszítik a körülöttük lévő bőrt, így azonnali hatást nyújtanak. Az ideális hatás érdekében a kóra szerű alkalmazás javallott. 


Testkezelés
A helyi zsírpárnák és a cellulit kezelésében rendkívül hatékony. Már egy kezelés is meggyőző eredményt nyújt, de a tartós változáshoz a kezelést kúraszerűen javasoljuk.
A kezelést a nagyobb hatékonyság elérése érdekében területekre bontva végezzük. Minden kezelés egyéntől függő, ezért a kezeléseknek nem szabott az időtartama. Kezelhető területek:
Javasolt kúra: 6-10 alkalom, hetente egyszer.

Egyéb javaslatok, melyeket célszerű betartani: Érdemes a kúra alatt többet mozogni, ez is segíti a méregtelenítést. Lúgos étrendet tartani. A kiolvasztott zsír erősen savas hatású, ami az esetlegesen eleve savas szervezetet akadályozza a fogyásban. Kevés fehér hús, hal, zöldség fogyasztása javasolt. Kerüljük a fehér lisztet, a finomított cukrot és az édességeket, valamint az alkoholt. Tea, gyümölcslé mellett szükség van sok folyadék (3 liter), szénsavmentes víz fogyasztására a cél érdekében. Minden egyéb folyadékot a szervezetnek emésztenie kell, még az üres teát is.

A kezelés napján TILOS szoláriumozni, napozni, szaunázni!