egyéb

Gyantázás (Clean and Easy / Mézemulziós)




Mézemulziós

A méz a természet csodálatos ajándéka, azt is mondják róla, hogy az "Istenek eledele". Aktiválja a vérkeringést, nedvességet tárol és erőteljes antibakteriális enzimei, szerves savai, valamint a benne található inhibine enzim jóvoltából csökkenti a szőrtelenítés során keletkező fájdalmat és bőrpírt. Hypoallergén, allergiára hajlamos bőrön is kevésbé alakulnak ki piros viszkető foltok a szőrtelenítés után. A levendulaolaj és a rózsavíz jelentős bőrgyulladás csökkentő és regeneráló hatású. Lehetové tesszük a letépocsík elhagyását. Mivel valamennyi komponens vízoldékony, a felesleges helyre került mézemulzió langyos vízzel könnyen eltávolítható.

Sminkelés (nappali / alkalmi / esküvői)


A sminkelés célja az arc szépséghibáinak korrigálása, elfedése, valamint előnyös vonásainak kiemelése. A személyiséghez illő sminkkel a karakter kellően megvilágítható, és önbizalommal töltheti el viselőjét. Emellett az arc megfelelő kikészítésével a nő akár "esztendőket radírozhat ki" életéből.
Az igazán jó smink lényege a harmónia. Sok mindenre kell ügyelni az elkészítésekor. Összhangba kell hozni a haj, a szem színével, az arcformával, az arcbőr természetes pigmentáltságával és a ruházattal. A különböző alkalmak is más-más sminket kívánnak.
A sminkek készítését mindezek figyelembevételével, nagy gondossággal végzem.


Nappali sminkek - Az arc sminkelése szinte láthatatlanul, halvány, meleg tónusú színekkel történik.
Alkalmi sminkek -
A nappali sminknél erőteljesebb, kontúrosabb smink különleges alkalmakra, bálokra.
Mennyasszonyi sminkek -
Az alkalom különlegességéhez illő, a ruhával és a kiegészítőkkel tökéletesen harmonizáló természetes hatású sminkek készítése tartós, kiváló minőségű alapanyagokkal.

Műszempilla építés (tincsenként)

Alkalomra vagy hétköznapra egyaránt ajánlom a műszempillákat melyek sűrűbbé és hosszabbá varázsolják az eredetieket.
Az általam alkalmazott tincses műszempillák az eredeti szempillák tövéhez vannak rögzítve speciális bőrbarát ragasztóval


Szempillafestés 

Szemöldökfestés